OVER MIJ

Eigenlijk woon ik, Lizette, al mijn hele leven in Friesland. Ik maakte een uitstapje naar Australië maar settelde toch weer in Leeuwarden. Samen met mijn partner, twee katten en twee honden wonen we in een hoekwoning met een fijne tuin. Ik geniet echt van een schoon en opgeruimd huis, een heerlijke kop pure cacao en meditatie in de ochtend. Wandelen in het bos met onze honden is iets wat ik graag doe. En mijn ultieme afsluiting van de dag? Ik en mijn partner op de bank met alle dieren snurkend om ons heen, ultiem genieten.

Mijn interesse in steentjes was er al vroeg. De bijzondere vormen en kleuren hebben altijd mijn aandacht getrokken. Ik spaarde mini diamantjes, heus niet echte. Ik vond ze allemaal even mooi. Dit waren voor mij kostbare edelstenen. Maar eigenlijk ben ik nooit opzoek gegaan naar de betekenis van deze stenen; ze waren gewoon mooi!

Mijn echte verzameling edelstenen begon rond mijn 16e levensjaar. Mijn eerste steen was een groene Calciet. Er volgde daarna een Onyx en een Toermalijn kwarts. Omdat ik wat wilde doen met mijn vermoeidheid ging ik na een tijd naar de winkel. Ik wilde weten of er stenen waren die mij konden ondersteunen hierin. Er waren echt wel stenen, maar er kwam eerst een terechte vraag: waar bewaarde ik mijn stenen? Je raadt het al: in ieder geval niet op een hele handige plek. Omdat ik elke nacht onder die stenen sliep, laadde ik totaal onnodig op. Verspilde energie én daar raakte ik zo vermoeid van. Ik haalde de stenen bij het bed weg, maar nam uiteraard ook een mooie nieuwe steen mee uit de winkel. Het werkte; na een tijdje zakte de vermoeidheid en mijn zware gevoel ging weg.

Voordat ik iets kan geloven moet ik het ervaren. Ervaren zodat ik er een mening over kan hebben. En die heb ik gekregen door mijn kleine bewaarfout. Hoeveel wetenschap er al niet los is gelaten op de werking van edelstenen. Alles is energie. Ook een steen heeft een bepaalde frequentie die invloed kan hebben op jou. Geloof het of niet, maar sinds mijn beschreven ervaring twijfel ik niet meer aan de kracht van stenen.

Ik vind het geweldig wat de natuur ons kan schenken. Mijn idiote stenenverzameling is een beetje uit de hand gelopen, maar dat is helemaal niet erg. Met liefde verspreid ik de magie van Moeder Aarde. Soulshop by Satori is ontstaan naast mijn liefde voor lichaamswerk. Satori betekent spiritueel ontwaken en verlichting. Precies dat is wat ik met de stenen aan jou wil meegeven. Stenen kunnen je problemen niet oplossen, maar ze kunnen je wel positiviteit, kracht, verlichting en liefde geven. Mijn praktijk in lichaamswerk was een prachtig netwerk om mee te beginnen. Maar het is tijd om het serieuzer, groter én met meer liefde te gaan doen. Juist zodat ook jij er van kan genieten! Wees welkom bij Soulshop by Satori.

Heb je vragen en/of opmerkingen? Stel ze gerust en ik zal ze daar waar ik kan, voor je beantwoorden.

Lizette Hof Soulshop by satori Centrum Satori
Soulshop edelstenen webshop edelstenen cadeaus

Soulshop by Satori is geopend, op afspraak, van maandag t/m zaterdag. De Soulshop is kleinschalig gevestigd in Centrum Satori. Legedyk 4, 8935 DG in Leeuwarden, Friesland. 

NIEUWSBRIEF

Deel je jouw stukje magie hier?